ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΛΟΥΧΙ

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΛΟΥΧΙ

Μόλις 12 χιλιόμετρα βόρεια από το Καρπενήσι, σε ένα οροπέδιο του Τυμφρηστού, στη θέση ‘’Διαβολότοπος’’, βρίσκεται το ‘’χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου’’. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και εντυπωσιακότερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας. Η περιοχή είναι ιδανική, καθώς διατηρεί καλής ποιότητας χιόνι για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ξεκινά από τα 1800 μέτρα και φτάνει περίπου στα 2100. Ιδρύθηκε το 1974 από ιδιώτες, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους επισκέπτες, κατατάσσοντας το έτσι στα πιο δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας.

Εδώ μπορείτε να βιώσετε τη μοναδική εμπειρία του νυχτερινού σκι, να ξεκινήσετε τα πρώτα σας βήματα στο άθλημα καθώς διαθέτει σχολή σκι, να αγοράσετε ή να νοικιάσετε όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεστε, να κάνετε βόλτα με τα μηχανοκίνητα έλκηθρα (snowmobiles),  ή αν αυτά είναι πολύ προχωρημένα για σας, να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου, με θέα τις χιονοσκέπαστες βουνοκορφές της Ευρυτανίας.

Το χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου διαθέτει 7 αναβατήρες (3 συρόμενους και 4 εναέριους) οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν 5150 άτομα την ώρα. Αποτελείται συνολικά από 11 πίστες, για διαφορετικά γούστα και… ικανότητες.

PHOTO GALLERY

Χιονοδρομικό κέντρο, Καρπενήσι, Βελούχι, τιμές, πληροφορίεςΧιονοδρομικό κέντρο, Καρπενήσι, Βελούχι, τιμές, πληροφορίεςΧιονοδρομικό κέντρο, Καρπενήσι, Βελούχι, τιμές, πληροφορίεςΧιονοδρομικό κέντρο, Καρπενήσι, Βελούχι, τιμές, πληροφορίες